artikel

Valresultatet

Vi ser på valresultatet med blandade känslor. Det ser ut att bli en blå-brun regering där Sverigedemokraterna kan få inflytande och det medför både sorg och rädsla. En mandatperiod där rasifierade, hbtq-personer, sjukskrivna, låginkomsttagare och många andra kommer leva i en mycket otryggare tillvaro.

Vi ska inte säga- “Sörj inte!” För inte alla tårar är av ondo. Sorgen är ju ett kvitto på hur hur viktig kampen är, för hur viktiga vänsterpartiets hjärtefrågor är. Alla känslor måste få plats.

Ur sorg föds kamp och organisation- för vi vill ju att allt ska bli bättre! Så fortsätt hänga med i vänsterpartiets kamp! Vi är så glada vi blivit fler! Mer än 1300 nya medlemmar sedan valdagen.

VÄSTERPARTIET ÖKADE I KOMMUNEN!

Framgång för V i Stockholms stad: Bästa valet i Stockholm på över 70 år.

VÄNSTERPARTIET ÖKADE I REGIONEN!

Vi gör vårt bästa val någonsin

Som sagt, vi ser på valet med blandade känslor, här finns sorg men också hopp. Vänsterpartiet har fått fler mandat i både Stockholm Stad och Region Stockholm, och det betyder fler möjligheter att få igenom vår politik! Tack för din röst, vi ska förvalta den väl. Bli medlem idag! Är du redan medlem? Det finns många sätt att engagera dig!

Om vi kan få igenom vår politik på lokal och regional nivå så kommer det ingjuta hopp, och hoppfulla människor kan göra stora skillnad i framtiden!

Hälsningar,

Vänsterpartiet Hässelby-Vällingby.

Kopiera länk